Over Marfo.

WIE ZIJN WIJ!

Wij zijn een voedselverwerkend bedrijf en sinds 1971 actief in diverse branches; Travel, Foodservice, Healthcare & Retail. Langer dan 50 jaar experimenteren onze koks in de keuken om uitdagende, lekkere en gezonde maaltijden te ontwikkelen voor onze klanten. Diverse culinaire ervaringen die wij over de hele wereld hebben verzameld, staan in ons receptenboek.

In onze overtuiging begint eten bij smaak, maar het is veel meer dan dat. Eten is beleven, daarom benaderen we onze gerechten van alle kanten: van presentatie en diëtetiek tot verpakking en logistiek. Wat het moment of de bestemming ook is. Dag in dag uit zetten wij ons volledig in voor de lekkerste, gezondste en meest toekomstbestendige culinaire oplossingen voor onze klanten. En deze passie groeit elke dag.

Missie

Marfo wil elke consument een buitengewone culinaire eetervaring bieden, tijd- en plaats onafhankelijk, met respect voor de impact die we hebben op de wereld om ons heen.

VISIE

We gaan de wereld van gemaksvoeding – oplossingen veranderen door innovatieve en gezonde foodconcepten te introduceren met authentieke smaken en de beste, lokale ingrediënten. Wij bieden eetgenot thuis & op het werk, op reis en in (zorg)instellingen.

flexibel & gastvrij

We zetten de norm voor gastvrijheid door de behoeften van onze klanten echt te begrijpen en deze te vervullen met hoogwaardige oplossingen op maat.

Kerncompetentie: Klantgerichtheid
Het kunnen onderzoeken van de klantbehoeften, handelen naar klantbelang en gaan voor een hoge klanttevredenheid, voor zowel de interne als de externe klant.

creatief & innovatief

We gebruiken onze volledige culinaire kennis, wereldse smaken en passie voor wat we elke dag creëren. We willen dat iedereen kan proeven van de aandacht die we aan onze producten geven.

Kerncompetentie: Bevlogenheid
Het plezier hebben in je werk, energie krijgen van wat je doet, het beste uit jezelf halen en iets doen waarbij je in je kracht staat.

zorgzaam & toegewijd

We hebben eerlijkheid, transparantie en respect voor alle individuen en de wereld om ons heen. Om een positieve, teamgerichte benadering te behouden, waarbij we zorg dragen voor mens en milieu.

Kerncompetentie: Samenwerken
Actief meewerken aan het gezamenlijk resultaat door een goede afstemming tussen je eigen kwaliteiten, doelstellingen en belangen en die van je collega’s.

verantwoordelijk & oplossingsgericht

We streven naar kennis en continue verbetering om het hoogste niveau van voedsel-, verpakkings- en productiekwaliteit en expertise te handhaven.

Kerncompetentie: Kwaliteitsgericht
Hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de producten die we met elkaar maken, met originele en goede oplossingen komen en het evalueren op eigen input en gedrag.

TRAVEL

LET’S MAKE IT ANYWHERE

Een halve eeuw geleden begonnen we als pioniers in luchtvaartmaaltijden. In de loop der jaren leerden we steeds meer bij. Over smaak, maar ook over verpakkingen, vervoer en versheid. Waar mensen reizen, reizen wij met ze mee. Onze chefs bewijzen keer op keer dat smaak geen kwestie van smaak is. Ze stellen op maat gemaakte foodconcepten samen. En creëren gerechten die de reiziger bijblijven.

FOODSERVICE

LET’S MAKE IT HAPPEN

Wat de situatie ook is, wij hebben een oplossing op maat. Voedzaam, smakelijk en volledig afgestemd op plaats en moment. Onze foodconcepten kunnen kleinschalig uitgerold of groots opgeschaald worden. Altijd volop voedingsstoffen, die de kracht geven om er weer tegenaan te kunnen.

HEALTHCARE

LET’S MAKE IT HEALTHIER

Eten is een serieuze zaak, zeker in de gezondheidszorg. Een sneller herstel vraagt om voeding waar je trek van krijgt. Boordevol smaak en essentiële voedingsstoffen. Daarom bekijken onze chef en diëtisten een maaltijd van alle kanten. En kijken we verder dan alleen de voeding. Met veel liefde verzorgen we de totale implementatie van het foodconcept. Zo houden je medewerkers meer tijd over én kunnen patiënten genieten van een gebalanceerde maaltijd.

RETAIL

LET’S MAKE IT TOGETHER

De afgelopen jaren is de wens voor de makkelijke maaltijd groot geworden. Hoge eisen aan smaak, voedselveiligheid, versheid, verpakking en vervoer zijn ons niet vreemd. Daarom stellen wij onze kennis nu ook voor andere kanalen beschikbaar. Zo zetten we ons in voor de retail markt. We hebben de grootste keuken van Nederland, wat ons een veelgevraagde partij maakt om de productie van foodmerken op te schalen. Loop je tegen de grenzen van je keuken aan? Wij weten precies wat te doen. Wij brengen je verder.